Bespaar reistijd naar Arnhem!

We begrijpen dat niet iedereen naar Arnhem kan komen om een afdruk van zijn of haar tanden te laten maken. Daarom hebben we dé oplossing: een thuisafdrukkit.


Met deze kit kun je zelf thuis een afdruk maken, waardoor je een reis naar onze winkel bespaart. We begrijpen dat Arnhem niet voor iedereen om de hoek ligt. Het is voor ons belangrijk dat iedereen van onze service en kwaliteit kan profiteren, en daarom bieden we deze kit aan zodat we er ook voor jou kunnen zijn.

Geen reistijd naar Arnhem

Gemakkelijk en comfortabel thuis uit te voeren

Kosteloze terugzending van de afdruk

Hoe werkt onze moldkit?

Als je grill of een gouden tand wilt, moet je normaal gesproken naar de winkel komen voor een afdruk. Omdat we alles exact op maat maken voor jouw tanden, is een goede afdruk essentieel. Het kan anders zijn dat het sieraad niet goed past. Maar maak je geen zorgen! Als je de instructies op de achterkant van de kit volgt of de instructievideo hieronder bekijkt, zou het helemaal goed moeten komen.

0 1

Bestel je thuisafdrukkit

Bestel de kit online en ontvang alles wat je nodig hebt om thuis een tandafdruk te maken.

0 2

Maak de afdruk van je tanden

Volg de instructies op de achterkant van de kit of bekijk de instructievideo om een nauwkeurige afdruk van je tanden te maken. Vul daarna het bijgeleverde formulier in met je wensen en specificaties.

0 3

Stuur alles kosteloos terug

Stuur de afdruk en het ingevulde formulier kosteloos naar ons terug via de meegeleverde retourenvelop.

0 3

Wij gaan voor je aan de slag

Zodra we je afdruk en formulier ontvangen hebben, nemen we contact met je op om de details en prijs te bespreken, en beginnen we met de productie van jouw op maat gemaakte sieraad.

Klaar om te Bestellen?

Ontvang jouw thuisafdrukkit en maak een perfecte tandafdruk in het comfort van je eigen huis.


*de kosten van de afdruk kit is exclusief verzendkosten en exclusief kosten van het sieraad