Veelgestelde vragen

Tanden & Grillz

Zeker, met het maken van de grill of tand word ook rekening gehouden met de spalk achter je tanden.

Nee, voor permanente tanden adviseren wij contact op te nemen met je tandarts.

Ik geef garantie dat de tand goed zal passen. Echter komt het heel soms voor dat de tand iets aan gepast moet worden. Is dit het geval? Neem dan contact met mij op en wij passen het voor je aan.

Nee, de grillz of gouden tanden zijn niet schadelijk voor het gebit. Mocht je bij het dragen van de grill of tand toch een pijnlijke druk voelen, neem dan contact op en wij lossen het voor je op.

Eten wordt afgeraden, drinken is geen probleem. Houdt wel rekening dat door het drinken of eten oppervlakkige verkleuring sneller zal optreden.  Dit is met een zilver of goud poets middel thuis heel gemakkelijk weer op te poetsen.

Betaling & Levering

Bedragen onder de €200 dienen volledig vooraf voldaan te worden. Bij bedragen boven de €200 brengen we 50% als aanbetaling in rekening en dien je de overige 50% te voldoen als het product is klaar is.

Nee, om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden maken wij alle molds in ons atelier. Je zult hiervoor eenmalig langs moeten komen.

Heb je een vraag?
Stel ze gerust.

Kijk eerst even tussen onze veelgestelde vragen, kun je hier niet vinden waar je naar op zoek bent? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op deze pagina.

Contactgegevens

Twenty20Jewelry
Weverstraat 30
6811 EM Arnhem

KVK: 69206627
BTW NR:
NL002300921B23