Welcome Twenty20Jewelry

Welcome

Twenty20Jewelry

Bij ons draait alles om jouw stijl en persoonlijkheid. We zijn geen gewone sieradenwinkel, we zijn een bestemming voor creatieve zelfexpressie. Onze grillz, tanden en custom jewelry zijn de perfecte manier om jouw unieke verhaal te vertellen. Van subtiel en verfijnd tot gedurfd en extravagant, we hebben voor elk wat wils. Jouw stijl, jouw regels - dat is waar Twenty20Jewelry voor staat.


Dus waar wacht je nog op? Duik in onze collecties, ontwerp je eigen grillz en sieraden, en laat jouw persoonlijkheid stralen. Ontdek de mogelijkheden bij Twenty20Jewelry en begin vandaag nog met het uitdrukken van jouw unieke stijl. Shine bright, stay unique!

What we do

Grillz

Iedere grill is handgemaakt. Hiervoor gebruiken wij alleen edelmetalen van hoge kwaliteit. Het zijn GEEN permanente pieces

Geelgouden grillz
Wit-& Roségouden grillz
Zilveren grillz

Tanden

Het perfect passend maken van een gouden of zilveren tand is een ware kunst

Geelgouden tanden
Wit-& Roségouden tanden
Zilveren tanden

Custom

Van persoonlijke, verlovingsringen, herdenkingssieraden tot grote rapper size pendants

Onze werkwijze

Bij Twenty20Jewelry begrijpen we dat jouw sieraden meer zijn dan alleen accessoires; ze zijn een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en stijl. Onze werkmethode draait helemaal om het omzetten van jouw creatieve visie in werkelijkheid.


Of je nu op zoek bent naar op maat gemaakte grillz, unieke tandaccessoires, of custom sieraden die alleen voor jou zijn ontworpen, we staan klaar om je te begeleiden op een reis van zelfexpressie en individualiteit. Ons proces is eenvoudig, transparant en bovenal, persoonlijk.


Ontdek hieronder hoe we samen met jou je dromen in sieraden omzetten.

0 1

Maak een afspraak

Kies een product en kom langs om een afdruk te laten maken.

0 2

Kick back & Relax

Wij gaan hard aan de slag met jouw grill, tand of custom ontwerp.

0 3

Klaar? Wij nemen contact op

Zodra het klaar is nemen we contact met je op. Wij sturen het product naar je toe of kom het ophalen in de winkel.

Our Story

 

2011

THE BEGINNING

Mijn naam is Edgar Boudens, sinds 2011 ben ik bezig met het maken van sieraden. Hierbij ligt mijn passie voornamelijk bij het maken van custom sieraden en grillz. In de beginjaren heb ik dit gecombineerd met een andere baan, maar in 2018 heb ik besloten om er voor de volle 110% te gaan en mij volledig te richten op Twenty20jewelry.