De Passie voor Custom Sieraden
en Grillz

Mijn naam is Edgar Boudens, sinds 2011 ben ik bezig met het maken van sieraden. Hierbij ligt mijn passie voornamelijk bij het maken van custom sieraden en grillz. In de beginjaren heb ik dit gecombineerd met een andere baan, maar in 2018 heb ik besloten om er voor de volle 110% te gaan en mij volledig te richten op Twenty20jewelry.


In 2021 kreeg ik de kans om een winkel te openen in Arnhem centrum. Hiervoor zat ik met mijn atelier op het industrieterrein in Andelst. Samen met mijn vriendin hebben we de keuze gemaakt om onze droom waar te maken en al onze energie te stoppen in de winkel.


Sindsdien ben ik als goudsmid en sieraden ontwerper hard gegroeid. Dit wil ik nog jaren voortzetten en hierbij heb ik als doel om van Twenty20jewelry een Brandname te maken. Dit doe ik door piece voor piece en klant voor klant een positieve ervaring van idee tot sieraad mee te geven. Daarbij vind ik het belangrijk om een sieraad te leveren wat met trots en een goed gevoel gedragen of gegeven wordt.


Meet the team

Eddy

In 2018, I founded Twenty20jewelry. I started small and now we have a beautiful store in Arnhem center. My goal is to grow as a goldsmith and to make Twenty20jewelry a brand.

David

Ik werk nu sinds 2 jaar bij twenty20jewelry. Je ziet mij voornamelijk in de winkel voor het maken van afdrukken of advies. Ook zit ik achter de werkbank en help bij het produceren en afwerken van de grillz en gouden tanden.

Julia

Ik hou mij vooral bezig met social media, content, administratie eigenlijk alles wat achter schermen gebeurd. Ik ben even weg geweest i.v.m. gezinsuitbreiding, maar samen met een nieuw marketing team ga je veel van ons zien.

Custom pieces voor het Hennessy event

In 2019 maakte ik voor alle members van de Hennessy Society custom pieces. Denk hierbij aan Bokoesam, Cho, Hef, Jonna Fraser, Ray Fuego, Spanker, Winne, Yung Felix en Yung Nnelg, Josylvio, Ronnie Flex en Sevn Alias.