Handgemaakt 
en van hoge kwaliteit

Jouw grill, ons vakmanschap. Wij maken met oog voor detail de perfect passende grill voor jou! 
Al onze gouden grillz zijn gemaakt van hoge kwaliteit 14 of 18 karaat geel-, wit- en roségoud of zilver

 Let op! Niet permanent

De grillz zijn bedoeld als sieraad en worden gedragen door ze over de tand heen te schuiven. Onze grillz zijn dus niet permanent

Geelgouden tanden


Geel gouden tanden komen in veel verschillende culturen voor en wordt dan ook al jaren gedragen. Het was toen nog zo dat gouden tanden alleen permanent gedragen werden. Nu er ook als optie een schuif tand gemaakt kan worden is het voor veel meer mensen toegankelijker. Een gouden tand wordt tegenwoordig gezien als een sieraad en daarom meer geaccepteerd. Ook voor een enkele tanden zijn de mogelijkheden eindeloos, denk aan gravures, stenen, motieven en veel meer.

Wit- & Roségouden tanden


Witgoud

Wat 14 karaat witgoud onderscheidt van zilver is de grijzige kleur en de waarde van het goud. Witgoud is een sterk materiaal waardoor dit perfect te gebruiken is voor gouden tanden. Door de donkerdere kleur is het net wat minder shiny en stoerder als sieraad.

 


Rosé goud

Roségoud is een kleur die minder vaak wordt gebruikt bij sieraden dan bijvoorbeeld wit- of geelgoud. Dat maakt het niet minder mooi! De subtiele rode gloed bij 14karaat roségouden tanden zorgen dat je een uniek en eigen product hebt. 

Zilveren tanden


De perfecte optie voor iedereen die geen groot fan is van goud of alleen zilveren sieraden draagt. Zilver heeft wat meer onderhoud nodig, maar als je dit goed bijhoudt zal je lang plezier hebben van je masterpiece!